Morat

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València arriben a la meta. Després de tres setmanes, amb 15 nits d’actuacions i més de trenta artistes sobre l’escenari, els Jardins del Real es preparen per als últims espectacles del festival.

Hui el recinte dels Concerts de Vivers acollirà el concert dels colombians Morat els qui demostraran per què són una de les bandes joves més importants d’Amèrica Llatina; mentre demà dissabte Icona Pop i Elyella posaran els ritmes més bailables per a tancar el cicle.

Divendres, 27 de juliol: Morat

La banda colombiana Morat, una de les noves sensacions del pop llatinoamericà, tornarà a València divendres, 27 de juliol. Aquests joves han aconseguit milions de seguidors gràcies a temes com “Mi nuevo vicio” (junt amb Paulina Rubio), “Cómo te atreves” o “Amor con hielo”, inclosos en el seu àlbum de debut, Sobre el amor y sus efectos secundarios (2016). En esta nova visita a la capital del Túria, el quartet oferirà les seues noves composicions, entre les quals destaquen els singles “Antes de los veinte”, “Cuando nadie ve” i “Punto y aparte”, publicats en les últimes setmanes.

Abans de l’actuació de Morat, la valenciana Mireia Vilar posarà en escena el seu pop lluminós inspirat en el realisme màgic. A més d’interpretar les cançons del seu primer disc, Madre salvaje, la vocalista sorprendrà el públic amb les seues creacions més recents.

Caroline Hjelt i Aino Jawo, cantants d’Icona Pop

Dissabte, 28 de juliol: Icona Pop i Elyella

Les sueques Caroline Hjelt i Aino Jawo van formar Icona Pop en 2009. Va ser després de coincidir en una festa a Estocolm, on es van adonar que compartien moltes aficions, també la música. D’esta manera, es van posar a composar juntes.

Una de les primeres cançons que van escriure es va titular “Sheriff Came To Town On A Big Black Horse”, que han descrit com una barreja de Quentin Tarantino amb Sugababes. Posteriorment, en 2012, el duet es va convertir en un fenomen mundial gràcies al tema “I Love It”, amb la col·laboració de la cantant Charli XCX. Arran d’eixe èxit, Icona Pop es va traslladar als Estats Units, des d’on viatgen per tot el món per a interpretar singles de ritmes dance com “Someone Who Can Dance”, “Brightside” o “Girls Girls”.

Eixe dissabte, 28 de juliol, els madrilenys Elyella faran ballar al respectable amb la seua fusió de cadències electròniques, guitarres rockeres i melodies indie-pop. A més de les seues remescles, aquesta parella ha gravat temes propis com “Magic”,This is Now”, “Get Away” i “Todo lo que importa”, enregistrat amb la col·laboració de Viva Suecia. El trio de música electrònica Nation i els Djs Inmir i Boccachico completaran esta gran festa dedicada a la música de ball que tancarà la programació dels Concerts de Vivers 2018.