Este mes de juliol la Gran Fira de València mantindrà el format que va estrenar el passat any. L’Ajuntament ja ha anunciat que tornarà a descentralitzar la festa amb la finalitat d’acostar la seua programació cultural i festiva a tots els barris de la ciutat.

La música repetirà protagonisme en els Concerts de Vivers, un esdeveniment de referència pel seu cartell internacional amb actuacions com la del llatí Carlos Vives o el pianista Jaime Cullum. Allí no faltarà a més la gastronomia amb una major varietat de menjars incloent opcions veganas i vegetarianes per a arribar a tot tipus de públic. Tot açò acompanyat sempre per un element molt valencià: la pólvora, un altre dels principals elements d’aquesta nova edició de la Gran Fira de València.

A eixe espectacle que se celebrarà en La Marina Real li precedirà un calendari pirotècnic amb una traca correguda, un castell de pals i un gran correfoc en homenatge a l’Estació del Nord.

Respecte a la resta d’activitats culturals s’espera que l’Ajuntament done pròximament a conèixer quin serà el programa final de la Gran Fira de València.