El mes de maig és per excel·lència el mes de les bodes, unes dates molt demandades per a pronunciar l’esperat “sí, vull”. La cerimònia, els vestits i el banquet són les principals despeses d’aquestes celebracions però també són els tres punts que suposen d’una major planificació per a les 160.000 parelles que cada any es casen a Espanya.

Però, i quant costa contractar tots eixos serveis? Segons dades oficials la despesa mitjana d’una bodase situa a dia de hui en 20.000 euros. Una xifra que creix en autonomies com Madrid, Catalunya o la Comunitat Valenciana però que es redueix en regions com les illes Canàries o Extremadura. No obstant açò, fugir d’aquests preus és possible per a açò la wedding planner Macarena Gea dóna un consell clau per a organitzar una boda 10 a un preu més assequible.

El que és clar és que els diners no ha de ser una causa per a no casar-se, i és que ja siga tant en celebracions xicotetes com en grans esdeveniments es poden fer tot tipus de detalls bonics i especials per a convertir el dia en una data inoblidable.

Macarena Gea: “Pel carrer ningú es fica amb tu però en les xarxes socials succeix”