La calle Alacant se cierra al tráfico por las obras de la línea 10 del metro

Les obres de la futura Línia 10 de Metrovalencia obliguen al tancament al trànsit rodat i ciclista del carrer Alacant. Aquest tall afectarà el tram comprès entre els carrers Castelló i Segorb. L’obra començarà el dilluns 12 de juliol i acabarà, previsiblement, el 20 d’agost. El desviament del trànsit rodat es farà pel carrer Castelló. A més, se senyalitzarà el desviament del carril bici indicant traslladar la bicicleta a peu per la vorera.

Aquestes obres de Metrovalencia se sumen a les iniciades en la zona de Bailèn i de la Gran Via Ramón y Cajal. Aquestes tanquen el gir de canvi de sentit en Gran Via i l’accés al carrer Bailèn sentit nord des d’aquesta; obligant a l’accés del trànsit rodat a Bailèn des dels carrers Matemàtic Marzal o des de Pelai. Totes dues actuacions tenen previst finalitzar sobre el 20 d’agost.

Aquests talls produiran canvis en els recorreguts de la EMT. Des de l’empresa municipal de transports recomanen revisar les rutes i horaris amb anterioritat.

UN ESTIU DIFÍCIL PER Al TRÀNSIT

Aquest nou tancament del trànsit en un carrer de la ciutat se suma a uns altres que, des de fa setmanes, estan afectant la mobilitat. A més dels talls provocats per les obres de la nova línia de metro, des de l’Ajuntament s’està aprofitant l’estiu per a millorar la xarxa municipal de sanejament.

Així, des de dilluns passat, es troba també tallada parciamente la avinguda Primat Reig. En aquest cas es tracta d’unes obres que duraran fins a finals de juliol i que es realitzaran per trams.

Aquest mateix motiu va provocar recentment el tall en el Pont de les Flors; la rotonda partida de Manuel Sanchis Guarner; la via de servei del Doctor Peset Aleixandre i l’avinguda Cardenal Benlloch.