sporting

El València CF va aconseguir el seu segon triomf en la pretemporada, després d’imposar-se per 0-3 al Sporting de Portugal, amb gols d’Orellana, Rodrigo i Nacho Gil.

L’equip valencianista buscava seguir amb el progrés de la pretemporada i aconseguir un segon triomf, després de l’aconseguit davant el FC Lausanne. Ara esperava una prova de més nivell davant un dels equips més potents de Portugal. D’inici van partir Jaume (que deixaria el seu lloc a Sivera abans de finalitzar el primer temps), Nacho Vidal, Javi Jiménez, Garay, Lato, Nando, Eugeni, Parejo, Orellana, Negredo i Rodrigo. Els primers minuts van ser d’igualtat màxima, amb el vent impedint el joc elaborat. I la primera ocasió clara va arribar als deu minuts, amb un colpeig llunyà d’Eugeni que només el pal va impedir que es convertira en gol. I poc després, eren Orellana i Negredo els que buscaven el tant amb sengles trets que detenia Jug. El premi no tardaria a arribar. Orellana, després d’aprofitar un rebuig, va llançar un tir imparable al fons de la xarxa per a posar per davant al conjunt valencianista. Però no quedava ací la cosa. Uns instants més tard era Rodrigo el que feia el segon, després de rematar de cap un altre gran centre de Nando, especialista ja en assistències aquesta temporada. L’equip de Marcelino va quallar un gran primer temps, posant terra pel mig en el marcador i mantenint la porteria a zero.

En el segon temps Marcelino va tornar a canviar per complet l’alineació, donant entrada als jugadors que no van jugar en el primer temps. D’aquesta manera, l’onze configurat va ser Sivera (que deixaria el seu lloc a Neto), Montoya, Vezo, Abdennour, Centelles, Nacho Gil, Medrán, Maksimovic, Santi Mina, Zaza i Rafa Mir. L’inici va ser similar al del primer temps, amb tots dos equips buscant el control en el mitjà del camp per a poder generar ocasions de perill, encara que era el VCF el que amb pilotes a l’esquena donava més sensació de poder fer un nou gol. Zaza va tenir la seua, amb un tir mossegat que es va marxar fora. El tercer va ser obra de Nacho Gil, que després de tirar un tunel dins de l’àrea la va posar amb la dreta inassolible per al porter. Un autèntic golaç. Amb aquest resultat es va arribar al final d’un partit en el qual el València CF va tornar a deixar grans sensacions i a mantenir la porteria a zero.