copa

Només han passat tres dies de la festa que es va celebrar a Mestalla davant del Sevilla FC i hi ha moltes ganes de tornar a veure al València CF. A poc a poc, l’equip està recuperant el lloc que li correspon, una butaca en la zona privilegiada de LaLiga, l’afició torna a sentir-se feliç al veure com han tornat les alegries i este dimarts arriba el torn de la Copa del Rei, l’últim títol que es va col·locar en la vitrina del Club. Ha passat molt de temps des d’aquella nit del 16 d’abril de 2008, una llarga travessia sense èxits que l’afició vol acabar.

A qui no li agrada la Copa? En el vestuari estan molt il·lusionats en este torneig, a l’afició se li veu convençuda i té llicència per a somiar veient el nivell de joc de l’equip confeccionat en els despatxos pel president Anil Murthy i Mateu Alemany, i Marcelino sobre la gespa. Este equip no ha tocat sostre i este dimarts en La Romareda (20:30 h), enfront del Real Zaragoza, afronten la primera parada del torneig del KO. Marcelino presentarà una formació inicial amb diverses cares noves respecte al festí del dissabte, però el missatge que transmet és el de conservar l’essència de l’equip. Jugue qui jugue es van a transmetre els valors que identifiquen a este grup: competitiu, ambiciós, solidari dins i fora de la gespa, que baralla cada acció com si fóra l’última…

En Copa del Rei, el València CF no juga davant el Real Zaragoza desde la temporada 1992.93, on van caure eliminats. Este dimarts la història serà ben diferent, només és el primer pas d’un camí que a l’equip li agradaria recórrer fins al final, per això posarà tot el seu interés des de la humilitat i el treball. Per al partit d’este dimarts Marcelino no podrà comptar per sanció amb Kondogbia, dóna descans a Murillo i Gayà, i Rober Ibáñez seguix amb la seua fase de recuperació. Donen igual els jugadors que juguen d’inici, perquè este València CF inicia el seu camí disposat a competir fins al final per la Copa, un torneig que il·lusiona molt els seus aficionats.