cf mestalla

El València CF Mestalla jugarà diumenge el partit de tornada de les semifinals del playoff d’ascens davant el Real Murcia, en la Nova Condomina, a partir de les 19:00h.

L’equip blanquinegre viatja a Múrcia amb una renda favorable de 2-1 que van aconseguir traure el partit d’anada disputat en l’Estadi de Mestalla amb prop de 17.000 espectadors.

En aquell partit, Quim Araujo va ser el protagonista del duel, en convertir-se en l’anotador dels dos gols del València CF Mestalla. Armando va ser qui va fer el tant visitant.

En aquesta ocasió, els de Curro Torres jugaran el partit definitiu per a accedir a la final del playoff d’ascens a 2ª divisió davant un rival complicat i amb un resultat perillós.

Sí, és cert que els valencianistes van guanyar el primer partit, però el resultat no és gens folgat i el filial blanquinegre ha de marcar per a augmentar les seues opcions d’aconseguir el pas a la final. Un 1-0 suposaria l’eliminació del València CF Mestalla i el conseqüent pas a la final del Real Murcia, encara que si bé és cert que qualsevol empat afavoriria a l’equip dirigit per Curro Torres.

L’afició no fallarà

L’Agrupació de Penyes Valencianistes, amb la col·laboració del València CF, ha preparat viatge en autobusos a Múrcia per als quals vulguen acompanyar al filial de Curro Torres i que serà un ‘pack’ conjunt amb l’entrada i desplaçament per només 15 euros.

I és que el València CF ha negociat amb el Real Murcia CF el preu per als seus aficionats d’un màxim d’unes mil entrades a només 5 euros, el mateix preu que el club de Mestalla va assignar als seguidors granes que van acudir aquest passat diumenge a Mestalla.