niebla
La Ciudad de las Artes cubierta de niebla en una imagen de archivo.

La ciutat de València ha començat el dia hui amb bancs de boira i boires. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquests fenòmens són d’origen marítim i han sigut més notables en el litoral i prelitoral de València i Castelló.

La boira ha afectat algunes de les carreteres valencianes. La CV-10 a l’altura de Benlloch o l’A-3 a Xiva i Bunyol han sigut algunes de les vies en les quals els cotxes han circulat sota la boira. A més, en el cas de Bunyol la boira ha quedat per davall del viaducte.

Imagen
La boira es cola en l’aqüeducte de la A-3 a l’altura de Bunyol. / DGT

En l’aeroport de València la situació ha sigut similar i ha començat el dia amb una visibilitat molt reduïda. Segons han comunicat, el sostre de núvols de Manises, és a dir, l’altura en la qual es troben els núvols sobre el sòl, era de 180 metres.

Les prediccions assenyalen que durant la primera meitat del dia hi haurà núvols baixos i boires. A més, continuaran alguns bancs de boira. No obstant això, conforme avance el dia anirà predominant el cel poc nuvolós.

MÀXIMES PER DAMUNT DELS 20° A VALÈNCIA

Respecte a les temperatures, a la ciutat de València s’esperen màximes de 18° mentre les àrees més càlides estaran a l’interior. En zones com Ontinyent i Requena els termòmetres podran aconseguir fins als 23º. Per contra, les mínimes descendiran considerablement al llarg de la nit arribant fins als 6º.

Cara al divendres es repetirà la mateixa situació. S’esperen núvols baixos, boires i alguns bancs de boires en zones del litoral. Les temperatures viuran un ascens i mentre a l’interior arribaran als 24°la costa i la ciutat de València tindran fins a 20° de màxima.