Arranquen els quarts de final del Playoff per la Lliga Endesa. El rival de València Basket per al primer partit de la sèrie, el dissabte a les 18:00 h, serà FC Barcelona Lassa, el coco del sorteig.

El duel entre el tercer i el sisè classificat arrancarà i acabarà en el pavelló de la Fonteta. Un factor pista que els jugadors de l’equip ‘taronja’ han d’aprofitar per a superar aquests quarts de final contra un rival d’envergadura.

Després d’un tram final de temporada en el qual València Basket ha caigut en dos finals consecutives, la de Copa del Rei i la d’Eurocup, i després de no aconseguir una regularitat en el tancament de la competició regular,els valencians volen canviar la dinàmica i barallar pel títol de Lliga Endesa.

Rafa Martínez i Fernando San Emeterio han analitzat el xoc davant el conjunt català que no perd en quarts des de fa 25 anys.

Tots dos jugadors destaquen que el factor pista ha de ser crucial en aquesta eliminatòria, ja que tant el primer com l’últim partit es jugaran en el pavelló de la Fonteta amb el suport de l’afició.

Els precedents aquesta temporada són favorables al conjunt dirigit per Pedro Martínez. València Basket va superar a FC Barcelona Lassa en semifinals de Copa del Rei i en el partit de Lliga en la Fonteta, mentre que els de Georgios Bartzokas van aconseguir el triomf en el Palau Blaugrana.

L’última bala en la recambra de València Basket i de Pedro Martínez és aquesta competició on cos tècnic, directius, afició i jugadors aspiren a aconseguir el títol per a apaivagar decepcions latents.

Ix Van Rossom, entra Kravtsov 

Valencia Basket ha anunciat que el base belga serà baixa per als Playoff de la Lliga Endesa després de sentir molèsties en el seu genoll esquerre.

El pivot ucranià Kravtsov, qui està ultimant la seua recuperació, serà inscrit en lloc de Sam Van Rossom.