València Basket Club va rebre en el matí de hui la Medalla d’Or de la Ciutat de València en reconeixement als 30 anys d’història, i als dos títols conquistats en 2017. L’acte s’ha celebrat en la Sala de Plens de l’Ajuntament de València, en el que junt amb el València Basket han sigut premiades moltes altres institucions i personalitats de tots els àmbits.

L’Alcalde de València, Joan Ribó, es va referir al València Basket com “un club que enguany ha escrit les seues pàgines més brillants, i un equip que contribuïx a propagar entre xics i xiques els seus valors, com l’esforç col·lectiu de superació. El futur de les nostres societats depén dels que sembrem hui, i la contribució de l’esport i del model d’este gran equip ens porta a distingir-los amb la Medalla d’Or de la ciutat”.

El president de València Basket, Vicente Solá, va tindre l’honor d’estampar unes paraules d’agraïment des del club en el llibre d’or de la ciutat, a més d’arreplegar la distinció, un Solá que es va mostrar “agraït a l’Ajuntament per este reconeixement, l’any més important de la nostra història, gràcies a l’esforç realitzat per la gran família taronja, jugadors, cos tècnic, empleats, directius, mitjans, afició, patrocinadors i per descomptat, l’innegable suport en el mecenatge de Juan Roig i Hortensia Herrero”.