iberostar

València Basket viatjarà fins a Tenerife, on s’enfrontarà a Iberostar Tenerife en el tercer partit de la Lliga Endesa. Serà diumenge a les 18:30 hores.

Aquest envit enfrontarà a dos equips que ocupen la zona noble de la classificació després de sumar per victòries les seues dos primers partits.

L’entrenador de València Basket, Txus Vidorreta, confia a recuperar per a aquest partit a San Emeterio i Abalde davant la plaga de lesionats que han copat la infermeria valencianista. Diot i Williams tenen un diagnòstic més sever i no estaran per a la data, Tibor Pleiss serà dubte després de patir un esquinç de turmell.

Un altre escull que haurà de salvar el tècnic valencianista serà el dels inicis de quart. Un problema que es va fer molt evident en el partit davant Monbus Obradoiro, on en els primers minuts de cada període els jugadors de València Basket van ser superats pels rivals.

A més, la trobada serà especial per a cinc protagonistes els qui han defensat tots dos colors: Txus Vidorreta, Markovic, Doornekamp, San Miguel i Mike Tobey.

Encreuament de camins

L’entrenador bilbaí va arribar a València Basket aquest estiu procedent d’Iberostar Tenerife, equip en el qual va conquistar el primer títol de la seua història, la Basketball Champions League 2016-2017. A València Basket, la seua marxa ha començat amb quatre victòries en quatre partits oficials i un títol, la Supercopa Endesa.

El tècnic d’Iberostar Tenerife, Nenad Markovic, que està gaudint de la seua primera experiència com a entrenador en Lliga Endesa, ja ha conquistat el títol de la Copa Intercontinental. No obstant açò, a València se li recorda sobre el parquet, però com a jugador. Va ser aler del conjunt ‘taronja’ en la temporada 1999-2000.

L’ala-pivot Aaron Doornekamp va ser un dels fitxatges que va escometre aquest estiu València Basket. El jugador prové d’Iberostar, equip en el qual Txus Vidorreta va ser el seu entrenador.

Rodrigo San Miguel va fer el camí invers, com el pivot Mike Tobey. Tots dos van estar militant en les files de València Basket i han acabat en el conjunt insular. En el cas de San Miguel, comença enguany la seua quarta campanya amb Iberostar Tenerife, convertint-se este en l’equip amb el qual més temporades ha disputat de Lliga Endesa.