València Basket vol engrandir el seu palmarès durant aquesta temporada per a continuar fent història. Les xiques de Ruben Burgos s’enfronten al UNI Girona en terres catalanes en la primera batalla de les semifinals dels playoffs de la LF Endesa.

Recordem que el Valencia Basket va guanyar de 10 punts en aquesta pista en la fase regular de la Lliga Endesa. El tècnic manifesta que estan preparant-se “en aquests pocs dies que hem tingut, però amb les coses clares i una mica més recuperades físicament del que vam poder estar enfront de Lugo”.

Burgos és conscient que el conjunt català anirà amb el ganivet entre les dents per a no quedar-se fora de la final: “Girona també són ambicioses per experiència i per trajectòria han estat presents en totes les últimes finals i donaran el cent per cent”.

No obstant això, confia en el factor Fonteta. “Sempre ho preferim i més podent haver-hi una xicoteta presència de públic es notarà, com sempre s’ha notat a la Fonteta. Tornar amb el millor resultat possible, a poder ser victòria, però si no a alçar-ho al màxim i amb la confiança màxima que en el nostre pavelló encara som una miqueta més forts”.

A més, Ruben Burgos té a tota la plantilla disponible per a aquest partit, després de les baixes de Laura Gil i Queralt Casas. “Esperem al nivell que estiguem comptar amb totes elles i sobretot les veig molt endollades i amb molt bona mentalitat”.