Reina

La competició nacional XX Trofeu SM La Reina arranca hui en el Real Club Nàutic de València i entre els participants es troben els millors regatistas tant a nivell nacional com a europeu.

Durant tres dies, des del divendres fins al diumenge, un total de 70 embarcacions competiran per alçar-se amb el preuat guardó que en aquesta edició compleix el seu vintè aniversari. Les proves es disputaran en sis categories i, a més, en aquesta ocasió s’inclou com a novetat el lliurament d’un trofeu al millor participant de la classe Swan i un altre per al millor dels First 40.7, la qual cosa afegirà encara més emoció a la prova.

Més ambient social

El Trofeu SM La Reina comptarà com en anys anteriors, amb un gran ambient en terra, gràcies al village en el qual els regatistas podran gaudir de paella en tornar del mar, degustacions per cortesia dels patrocinadors, i copes “solidàries” el benefici íntegre de les quals es destinarà a Casa Caridad. També s’instal·larà una pantalla geganta per a reviure els millors moments de cada dia i seguir el Mundial. El divendres i el dissabte, al tancament del village, l’animació seguirà en el jardí de la base de regates.

El dissabte per nit se celebrarà el tradicional sopar d’armadors, que enguany tindrà format de còctel, la qual cosa permetrà la generació de contactes entre els assistents en un ambient més relaxat. Una altra de les novetats d’aquesta edició és que els vencedors de cada jornada podran celebrar la seua victòria quan arriben a terra, ja que un dels patrocinadors, Bodegas Murviedro, els estarà esperant cada dia amb cava fred al punt d’amarre.