València en alerta groga per tempestes i granís

L'Agència Estatal de Meteorologia anuncia precipitacions de fins a 20 litres per metre quadrat en diversos punts de la Comunitat Valenciana.

tormentas

La ciutat de València ha clarejat este matí amb cels coberts que han derivat en un fort ruixat a primera hora de la jornada. L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha alertat d’avís groc per pluges i tempestes tant a l’interior com en el litoral de la província amb precipitacions de fins a 20 litres per metre quadrat.

El cel de la Comunitat Valenciana presentarà hui un aspecte nuvolós, amb possibilitat de ruixats i tempestes a la vesprada que podrien ser fortes i amb granís, preferentment a l’interior de València i de Castelló.

A pesar de les precipitacions, les temperatures de la capital del Turia no variaran amb 32º de màxima i 23º de mínima. A l’interior de la província, municipis com Requena, Cofrents i Aiora les màximes es mantindran al voltant dels 30º mentres que les mínimes baixaran fins als 19º.

Des de l’Agència Estatal de Meteorologia recorden que l’alerta groga no suposa un risc per a la població a nivell en general però si per a activitats determinades.