La vaga general d’aquest divendres a Catalunya ha provocat el desviament a València d’un creuer amb 918 passatgers. Concretament el vaixell de la companyia Viking Ocean Cruises amb més de 900 passatgers tenia previst fer escala a Barcelona aquest dissabte però finalment, i a causa dels incidents que s’estan registrant a Catalunya després de la sentència del procés, atracarà en el port de València.

Dins del pla de viatge el creuer hauria d’atracar demà a Barcelona, però les protestes a Catalunya han fet que es desvie a València per a partir posteriorment el dissabte a la vesprada cap a la ciutat comtal, on arribarà el diumenge, l’endemà passat de la vaga d’aquest divendres.

El vaixell «Viking Jupiter» és el primer desviat a València pels incidents dels últims dies a Barcelona, segons han indicat fonts de l’Autoritat Portuària de València.

Segons la consignatària, el creuer atracarà demà a les 8 hores i romandrà a València fins a les quatre de la vesprada, quan salparà destinació a Barcelona, on està previst que estiga durant la jornada del diumenge.