urbans festival

El Skate Plaza, instalació esportiva municipal del Tram VI de l’antic llit del riu Túria serà l’epicentre dels esports extrems dissabte que ve 21 d’octubre amb la celebració del Urbans Festival, festival internacional d’esports urbans de València.

Es tracta de la segona edició d’un esdeveniment que inclou disciplines tan adrenalítiques com el skateboarding, BMX, breakdance, slackline, scooter o tricking, així com exhibicions de graffiti, parkour, tallers d’iniciació, música en directe i molt, molt més.

En el pla esportiu els participants competixen en les diferents disciplines i categories, prèvia inscripció en la pàgina web de l’esdeveniment, i les seues maniobres són avaluades per un grup de jutges.

En 2019, Urbans Festival inclourà un premi autonòmic i formarà part de circuit espanyol puntuable per a Tòquio 2020 per a les modalitats de skate (Street) i bicicletes BMX (Track i Park). La decisió final està ara en mans de la Comissió Nacional de Skate, dependent de la Federació Espanyola de Patinatge, que visitarà el pròxim dia 21 la celebració de l’edició valenciana del Urbans Festival.

Una proposta per a disfrutar dels esports i la cultura urbana en el centre de la ciutat.