EDEM, l’Escola d’Empresaris ha acollit el Babson Collaborative Summit, fòrum en el qual 24 universitats de tot el món especialitzades en emprendimiento posen en comú metodologies i sinergies. Raj Sisodia, professor en Banson College ha protagonitzat la ponència principal del congrés.

Després de les paraules de benvinguda de la president de EDEM, Hortensia Roig, els assistents van participar en diferents activitats i tallers pràctics on desenvolupar noves idees per a seguir enfortint les sinergies i el compromís entre universitats.

Raj Sisodia, ha ressaltat durant la conferència com al llarg de les últimes dècades moltes empreses cotitzades en Borsa han anteposat la cerca de beneficis econòmics a un projecte sostenible a llarg termini.

D’entre els màxims representants d’universitats de tot el món han acudit a aquest cim internacional universitats d’Estats Units, Finlàndia, Japó, Brasil i Perú, entre uns altres.

Les activitats en les instal·lacions de EDEM s’han tancat amb una taula redona en la qual han intervingut els exalumnos de Babson College Pablo Serratosa i Silvino Navarro els qui han conversat sobre com la seua formació en emprendimiento els ha ajudat en la seua trajectòria professional com a emprenedors, empresaris i inversors.

Una vegada finalitzades totes les activitats, els participants i assistents al congrés han pogut gaudir de la gastronomia valenciana i el patrimoni cultural de la ciutat de València.