La Unió Europea ha triat el projecte ‘Millorem Picassent’, entre més de 70 projectes de tota Espanya, per a cofinançar-ho. D’esta forma, en els pròxims 4 anys s’invertiran en el municipi 10 milions d’euros, 5 provinents de la Unió Europea i altres 5 milions d’euros que haurà de posar el Consistori.

Per a Conxa García, alcaldessa de Picassent, es tracta d’un esdeveniment històric per al municipi que serà ara més modern, integrador i sostenible”. L’alcaldessa de Picassent destacava que esta subvenció es tracta d’un premi important que els veïns senten com a seu en haver participat en ell.

Per la seua banda el diputat delegat de Projectes Euopeos, Bartolomé Nofuentes, explicava que una de les raons per la qual el projecte de Picassent ha sigut l’únic que rebrà fons DUSI és “pel seu impecable procés de participació ciutadana”.

L’Estratègia Desenvolupe Urbà Integrat ‘Millorem Picassent’ permetrà millorar els espais verds urbans, l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible d’aquest important municipi valencià.