L’Agència Valenciana del Turisme, ha presentat una nova iniciativa amb l’objectiu de guiar als municipis que vulguen ser Destinació Turística Intel·ligent a través d’una estratègia digital.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, pretén incentivar les noves tecnologies per a la comoditat dels turistes. El turisme és cada vegada més tecnològic i amb aquest nou servei Colomer cerca que els turistes puguen conèixer informació sobre climatologia, tràfic i capacitat de càrrega de territoris.

El secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer, ha presentat una nova iniciativa com a millora turística.Durant la presentació, Francesc Colomer ha indicat que totes les experiències turístiques, gastronòmiques, culturals, patrimonials i paisatgístiques tenen una lectura en el món de la tecnologia.

Segons fonts properes aquest projecte té una part lligada a les platges intel·ligents, igual que els nous serveis i eines tecnològiques amb les quals hauria d’explicar una platja per a aproximar-se a un model de planificació i gestió intel·ligent.

Aquest estudi compta amb un espai web i continguts divulgatius gràcies a universitats i centres de recerca que han col·labora en ell. Segons Francesc Colomer, “em de llevar el sector turístic a les noves tecnologies”.