apartamentos

La responsable de l’àrea de Turisme de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Rosa García, ha condemnat l’atac d’Arran a un bus turístic a València i ha reclamat “mesures urgents per a evitar una campanya contra el turisme en la Comunitat Valenciana”.

La diputada de Cs ha instat a la Delegació del Govern “a actuar per a evitar que un atac així es torne a repetir” perquè “aquests actes danyen greument la imatge de la Comunitat Valenciana i perjudiquen un sector estratègic per a l’economia valenciana”.

En este sentit, ha defensat “la tolerància zero davant este tipus d’atacs” i ha exigit al Consell que actue perquè “ni els treballadors ni els visitants han de suportar esta tensió generada per un grup radical”.

UN MODEL TURÍSTIC DE CONSENS

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, també ha rebutjat la manifestació contra el turisme massificat que es va produir a València i ha anunciat la presentació al pròxim Ple d’una declaració institucional en defensa d’un “model turístic de consens”.

“Es va produir una manifestació, un incident promogut per un grup radical, en el qual es va posar de manifest la turismefòbia i es va assenyalar a les persones que ve a visitar-nos. Vull afirmar que este tipus d’accions no tenen cabuda a València, on estem construint precisament un model turístic basat en el consens, en la complicitat no solament dels agents i del sector professional, sinó de les associacions veïnals i sindicats”, ha dit Gómez.

“Volem deixar clar i posar de manifest que València és una ciutat hospitalària, diversa, plural que rebutja eixe classe d’incidents. Per això presentarem una proposta de declaració institucional a la qual volem sumar no solament a tots els partits polítics sinó a la societat en el seu conjunt, en defensa d’aqueix model turístic de consens que hem estat construint en els últims anys”.