valencia triatlón

L’edició 2017 de València Triatló es presentava amb una decidida aposta per incorporar al món del triatló, a més de les categories d’elit, l’atleta popular, juvenil, femení i adaptat.

Així, des del divendres —amb l’aquatló— al diumenge, 3.700 participants estimats, dels quals un 33% eren dones, 1.400 triatletes populars, 2.500 persones assistents o 700 voluntaris passarien per la Marina Reial de València per a disfrutar amb este esport.

El dissabte seria el torn dels triatletes populars en les modalitats d’olímpic i esprint, així com el Campionat d’Espanya de Paratriatló, mentre que el diumenge tindria lloc la competició d’elit amb el Campionat d’Espanya de Triatló en les seues categories masculina i femenina i les proves populars de Superesprint i el triatló de la dona.

Un espectacular circuit entorn de la dàrsena del port, per on transcorrien les proves de natació i carrera a peu, mentre que l’antic circuit de Fórmula 1 acollia la competició ciclista, configurava el marc d’una competició que creix any rere any amb una modalitat que no deixa d’atraure nous perfils de participants.