carla cerezo

La gimnasta valenciana ha tornat a revalidar este títol en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística que s’ha celebrat a Valladolid, del 10 al 16 de juliol.

Esta jove promesa valenciana s’ha iniciat enguany en la competició de la via olímpica en obtindre la increïble puntuació de 47,967, aconseguida amb la realització de quatre exercicis impecables, especialment l’exercici de barra amb una puntuació de 12,500, que va deixar bocabadat el públic. En este aparell va aconseguir l’or i també en barres asimètriques. En els exercicis de terra va obtindre el bronze.

Així mateix, Yaiza Álvarez i Sara Ferrety pujaren al pòdium representant a la Comunitat Valenciana i amb la seua nota col·laboraren perquè la nostra Comunitat es proclamara subcampiona d’Espanya.

El club Gymval és l’únic club de gimnàstica artística femenina de València i entre les seues prioritats es troba facilitar a les xiquetes valencianes, en edat escolar, la realització de gimnàstica artística, inculcant-les, per mitjà d’esta activitat esportiva, valors tan fonamentals en esta edat com la disciplina, la tenacitat, el compromís i l’aprenentatge en la gestió del temps, tan important per a compaginar els seus estudis amb les prop de 16 hores d’entrenament setmanal.

El club Gymval ha obtingut, en els últims anys, excel·lents resultats en l’àmbit autonòmic i continua treballant en el seu esforç per aconseguir millorar les seues instal·lacions i poder competir en igualtat d’oportunitats amb equips de Madrid, Barcelona i Balears, els centres d’alt rendiment dels quals faciliten desenrotllar al màxim les condicions dels seus esportistes.