Fallas

Els col·lectius fallers de València comencen a cercar tres opcions possibles per a celebrar les Falles.El president de la Interagrupació de Falles, Guillermo Serrano, afirma que la festa Josefina de cap i casal tindran lloc en el segon semestre de 2021, segons van indicar des de la Conselleria de Sanitat. Però, concretament, quan es duran a terme?

Per això, afirma que hi ha tres opcions. En primer lloc, Serrano confirma que el pla A és celebrar les Falles 2021 a mitjan juliol. En aquest cas, aquest dimarts es van reunir -nivell intern- els integrants de la taula de seguiment de les Falles. I a pesar que cada junta local té autonomia per a triar les dates que més s’ajusten al seu municipi, els col·lectius de València aposten per la segona quinzena de juliol.

En segon lloc, el ‘pla B’ és setembre. El president de la Interagrupació de Falles assegura que, en aquest cas, seria per a la primera setmana.

Mentre que el ‘plan C’ seria octubre, cauria amb els festejos del dia 9 i 12 d’octubre. Cal recordar que aquesta opció ja va estar l’any passat sobre la taula i podria cobrar força amb la finalitat que poguera haver-hi més població vacunada.

No obstant això, Serrano manifesta que dependrà del que diga Sanitat i les assemblees de presidentsD’aquesta manera, sempre són els que tenen la decisió.