Torna la II travessia solidària per relleus “Clara Morales” a la platja de la Patacona

La iniciativa recaptarà fons per a l'associació valenciana Nova Opció, responsable d'ajudar a víctimes d'aneurisma cerebral.

La travessia nadant “Clara Morales”, l’única de relleus de València, obri 400 places per als nadadors que vulguen participar el pròxim 21 d’abril.

Organitzada pel Club Natació Patacona, al costat de l’Ajuntament d’Alboraia i altres trenta col·laboradors, pretén recaptar fons per a l’associació valenciana “Nueva Opción”, que recolza a les persones amb dany cerebral adquirit.

La cita serà a les 9:15 hores i es vertebrarà en un tram de 3000 metres. Cada equip consta de dos membres, i cadascun haurà de recórrer 1500 metres.

L’inici del recorregut serà en la platja de la Patacona, enfront de la Plaza Joan Baptista Basset. En este punt de trobada es donaran els xips i regals, i hi haurà zona de guardarropía i avituallamiento.

El termini d’inscripció finalitza el 18 d’abril, sempre que no s’aconseguisca el nombre límit de participants abans d’aqueixa data, i hauran de passar per la seua pàgina web.

Una iniciativa solidària en nom de Clara Morales, víctima d’una aneurisma

Els participants inscrits poden donar un euro durant la compra per a l’associació “Nueva Opción”, una entitat que ajuda a persones amb dany cerebral adquirit. A més, el 10% de totes les aportacions econòmiques d’empreses també aniran destinades a este fi.

Esta iniciativa sorgix en honor a Clara Morales, víctima d’una aneurisma el passat mes de novembre. Es pretén donar visibilitat a esta malaltia i a totes aquelles que provoquen dany cerebral, que cada dia són més freqüents entre la població.

El Club Natació Patacona sorgeix d’un grup d’amics sense ànim de lucre

La travessia està organitzada pel Club Natació Patacona, que naix d’un grup d’amics units per la seua passió per nadar en mar obert. Este club entrena en el Centre Esportiu Suma Patacona, a Alboraia, i admet socis per a nadar per tot el territori nacional.