Travesía
Participantes de la última edición de la travesía “Clara Morales".

La travessia nadant “Clara Morales” obri 500 places per als nadadors que vulguen participar el pròxim 29 de setembre. Organitzada pel Club Natació Patacona, al costat de l’Ajuntament d’Alboraia, pretén recaptar fons per a l’associació valenciana “Nueva Opción”, que recolza a les persones amb dany cerebral adquirit.

La cita serà a les 9:15h i hi haurà tres distàncies de nade: una de 4.000 metres, una altra d’1.500 metres i una de 300 metres per als mes xicotets. L’inici del recorregut serà en la platja de la Patacona, enfront de la Plaza Joan Baptista Basset. En este punt de trobada es donaran els xips i regals, i hi haurà zona de guardarropía i avituallamiento.

El termini d’inscripció finalitza el 25 de setembre, sempre que no s’aconseguisca el nombre límit de participants abans d’eixa data, i hauran de passar per pàgina web.

Una iniciativa solidària en nom de Clara Morales, víctima d’una aneurisma

Els participants inscrits poden donar un euro durant la compra per a l’associació “Nueva Opción”, una entitat que ajuda a persones amb dany cerebral adquirit. A més, el 10% de totes les aportacions econòmiques d’empreses també aniran destinades a aquesta fi.

Esta iniciativa sorgeix en honor a Clara Morales, víctima d’una aneurisma el passat mes de novembre. Es pretén donar visibilitat a aquesta malaltia i a totes aquelles que provoquen dany cerebral, que cada dia són més freqüents entre la població.