Tràfic talla la circulació amb motiu de la 10K València Ibercaja

Des del Centre de Gestió es recomana a la ciutadania consultar l'itinerari de les competicions i les desviacions que afecten al tràfic aquest cap de setmana.

Amb motiu de les dos proves de la 10K València Ibercaja 2018, que es celebren aquest diumenge en la ciutat, el Centre de Gestió de Tràfic informa sobre les possibles afeccions a la circulació de vehicles i vianants, així com de les restriccions a l’estacionament en el passeig de l’Albereda entre el Pont del Real i el Pont dels Flors, durant aquest cap de setmana.

En aqueix sentit, es preveu que el dissabte, entre les 15 i les 16 hores, es talle el tràfic de l’Albereda entre el Pont dels Flors i Puente del Real —en tots dos sentits si fóra necessari—, per al muntatge de l’eixida i la meta. El diumenge, a partir de les 8.50 hores, es procedirà al tall total del tràfic en tots els punts que dirigisquen els vehicles cap al passeig de l’Albereda i la plaça de Saragossa.

Quant a les restriccions a l’estacionament, no es podrà estacionar en l’Albereda entre el Pont del Real i el Pont dels Flors des del dissabte a les 12 h fins al diumenge a les 15 h. Tampoc serà possible estacionar entre el Pont dels Flors i plaça de Saragossa des del dissabte a les 23.30 h fins al diumenge a les 14 h.

Des del Centre de Gestió de Tràfic es recomana a la ciutadania consultar l’itinerari de les competicions i les desviacions que afecten al tràfic per a aquest cap de setmana.

Coneix tots els detalls de la 10K València Ibercaja: