Guys
Equipo de Five Guys Valencia durante la apertura.

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha signat un conveni de col·laboració amb l’hamburgueseria Five Guys, destinat a impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València que formen part els programes d’inserció que gestiona el consistori. La particularitat d’este conveni radica en el compromís de contractar un 40% de les persones que participen en este projecte.

Amb este conveni de col·laboració, l’hamburgueseria situada en la Plaça de l’Ajuntament de València, tindrà accés a les persones treballadores seleccionades i formades per l’Ajuntament a través de València Inserta. Seran persones que compten amb el perfil professional demandat per l’empresa i amb unes característiques determinades per a cobrir les necessitats de treballadors que tinga l’hamburgueseria.

Per part seua, l’Ajuntament de València, a través del projecte València Inserta, a la vista de les demandes de l’empresa, es compromet a millorar les condicions d’ocupabilitat de les persones usuàries dels seus programes d’inserció, a través de l’orientació laboral i la formació. Això pot traduir-se en la creació de cursos específics sobre les necessitats formatives dels llocs de treball que l’empresa estiga interessada a cobrir.

Lozano ha assenyalat que “l’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament i Five Guys és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits que contribuïsquen a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra ciutat”.

L’Ajuntament ja va signar fa uns mesos un conveni de característiques similars amb empreses com Leroy Merlin, Hospital Quirón o Clece.

Abre en Valencia la hamburguesería favorita de Obama

El restaurante Lateral desembarca en Valencia