L’Ajuntament de Torrent ha presentat el seu calendari festiu amb una madrina d’excepció: la cantant i actriu Angy i que es va fer popular al nostre país per participar en la série de Televisió ‘Física o Química’ qui ha animat a tot el món a que gaudisca del seu espectacle

El regidor de Festes del consistori torrentí, Alfred Costa ha explicat que enguany van a donar la xapa en sentit metafòric. L’Ajuntament repartirà unes xapes entre la població que reivindiquen el nom de la localitat en valencià. Amb esta iniciativa es pretén implicar als veïns i veïnes de la localitat amb infinitat d’activitats per a que gaudisquen de les festes en honor als Sants Abdon i Senent.

Costa també ha volgut reivindicar que la gestió dels pressupostos de festes del consistori ha estat molt ajustat i tot gràcies a que han treballat amb molt de temps per davant.

Torrent posa així el punt d’inici a les seus festes de juliol on el protagonisme se l’emporten les sempre espectaculars desfilades de ‘Moros i Cristians’ de la localitat.