L’Ajuntament de Torrent ja té llest el dispositiu especial amb motiu de la Festivitat de Tots Sants, centrats principalment en la regulació del tràfic i seguretat ciutadana, així com, zones per a l’estacionament de vehicles en els voltants del cementeri i, un augment de les línies d’autobús urbà.

El dispositiu es va engegar dissabte passat, 28 d’octubre, i finalitzarà el dia 1 de novembre i, durant aquests dies, les instal·lacions del pàrquing Ciutat de l’Esport de Parc Central està a la disposició de tots els veïns i veïnes de manera gratuïta des de les 09:00 hores fins a les 19:00 hores. A més, per a facilitar l’estacionament en aquesta jornada i millorar la visibilitat, des de l’àrea de Mobilitat, s’han reforçat i adequat les mesures vials de senyalització dels voltants del cementeri municipal.

El servei de Torrent-Bus ha sigut millorat durant aquests dies, reforçant els serveis ordinaris de la línia 1 i 2. A més, el dia 1 s’ha disposat un servei especial de les línies roja i verd des de les 09:00 hores fins a les 18:00 hores. Tenint en compte els nombrosos desplaçaments que estan previstos, i amb l’objectiu de millorar la fluïdesa del tràfic i garantir i preservar la seguretat dels veïns i veïnes, s’ha disposat un operatiu conjunt de Policia Local i Protecció Civil que controla els diferents accessos i zones habilitades per a estacionament els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo, ha destacat l’esforç i el treballat de coordinació que realitza el servei de transport, el Servei de Neteja, la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, la Brigada d’Obres, el Consell Agrari i les delegacions de Mobilitat i Parcs i Jardins per a engegar el dispositiu esperant que tot es desenvolupe amb normalitat.

“El nostre objectiu és garantir el bon desenvolupament del dispositiu per a facilitar el transport de viatgers i viatgeres durant aquestes dates de gran afluència al cementeri”, ha assegurat l’edil