Torrent engega un dispositiu especial per a Tots Sants

El mateix consisteix en la regulació del tràfic, zones per a l'estacionament de vehicles i millora de les línies de l'autobús urbà.

L’Ajuntament de Torrent ja té llest el dispositiu especial amb motiu de la Festivitat de Tots Sants, centrats principalment en la regulació del tràfic i seguretat ciutadana, així com, zones per a l’estacionament de vehicles en els voltants del cementeri i, un augment de les línies d’autobús urbà.

El dispositiu es va engegar dissabte passat, 28 d’octubre, i finalitzarà el dia 1 de novembre i, durant aquests dies, les instal·lacions del pàrquing Ciutat de l’Esport de Parc Central està a la disposició de tots els veïns i veïnes de manera gratuïta des de les 09:00 hores fins a les 19:00 hores. A més, per a facilitar l’estacionament en aquesta jornada i millorar la visibilitat, des de l’àrea de Mobilitat, s’han reforçat i adequat les mesures vials de senyalització dels voltants del cementeri municipal.

El servei de Torrent-Bus ha sigut millorat durant aquests dies, reforçant els serveis ordinaris de la línia 1 i 2. A més, el dia 1 s’ha disposat un servei especial de les línies roja i verd des de les 09:00 hores fins a les 18:00 hores. Tenint en compte els nombrosos desplaçaments que estan previstos, i amb l’objectiu de millorar la fluïdesa del tràfic i garantir i preservar la seguretat dels veïns i veïnes, s’ha disposat un operatiu conjunt de Policia Local i Protecció Civil que controla els diferents accessos i zones habilitades per a estacionament els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo, ha destacat l’esforç i el treballat de coordinació que realitza el servei de transport, el Servei de Neteja, la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, la Brigada d’Obres, el Consell Agrari i les delegacions de Mobilitat i Parcs i Jardins per a engegar el dispositiu esperant que tot es desenvolupe amb normalitat.

“El nostre objectiu és garantir el bon desenvolupament del dispositiu per a facilitar el transport de viatgers i viatgeres durant aquestes dates de gran afluència al cementeri”, ha assegurat l’edil