Dispositivo de seguridad

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, ha preparat un any més el dispositiu de seguretat per a les festes patronals, en les quals intervindran més de seixanta efectius, cada dia, del cos de Policia Local.

L’operatiu de seguretat, que actua de forma coordinada, ha començat a funcionar i, cada dia, estaran repartits per la ciutat els diferents equips de Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, que centraran el seu treball a garantir l’ordre públic i la seguretat ciutadana.
Este dispositiu consta de més de 65 efectius de la Policia Local durant cada dia, uns 30 voluntaris de Protecció Civil, i per part de Creu Roja hi haurà, de forma permanent, una ambulància en la plaça de la Llibertat.
Són xifres molt positives per a estes dates segons manifesta l’edil responsable de l’àrea, José Antonio Castillejo, que al seu torn valora “la implicació i el compromís del conjunt de voluntaris tant en l’època de festes com durant tot l’any”.
S’ha tractat amb un interés especial el tema dels focs artificials, per al qual, des de Protecció Civil, s’ha elaborat un detallat Pla de Seguretat i Emergència.