Sembla que l’oratge d’aquesta tercera setmana de quarentena no variarà. Igual que l’anteriors’esperen pluges quasi tota la setmana del 30 de març al 5 d’abril en la Comunitat Valenciana. Encara que el cap de setmana passat es presentara amb unes temperatures primaverals, l’inici d’aquesta està marcat pels cels coberts amb precipitacions.

S’espera que seguisca així fins al divendres. És més, tant el dilluns com el dimarts les probabilitats de pluja són quasi del 100%, segons la Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). A més, continua l’alerta groga màxima per pluges en tot el litoral durant aquesta setmana, amb més presència a les províncies de Castelló i Alacant.

I no solament això. Les precipitacions poden anar acompanyades d’acumulació de neu de dues a quatre centímetres a Castelló. En el sud de la Comunitat s’esperen fortes ratxes de vent, sobretot al principi de setmana, amb ones de 2 a 3 metres. No obstant això, s’espera que el divendres hi haja un canvi amb intervals nuvolosos amb pluja escassa en tota la Comunitat.

Les temperatures tenen el mateix recorregut que la setmana anterior. De dilluns a divendres oscil·len entre els 9 °C de mínima i els 19 °C de màxima. Per al cap de setmana, s’esperen mínimes una mica més elevades i menys probabilitats de pluja.