nubes

Aquesta Setmana Santa sembla que no complirà amb el tòpic del mal temps en les celebracions d’abril. Podrem veure una millora en el temps, ja que el risc de pluja per a la setmana del 6 al 12 d’abril ha disminuït en la Comunitat Valenciana. No obstant això, els cels coberts tornaran a ser els protagonistes en aquesta setmana, encara que hi haurà més sol que l’anterior.

Segons la Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), en l’inici de la setmana hi haurà cels coberts i la possibilitat de precipitacions és major el dimarts, amb una probabilitat del 65% de pluja durant el matí. Per això, el dimarts hi ha alerta groga per pluges.

No obstant això, el dimecres hi haurà cels assolellats, encara que a partir del dijous els núvols tornen a la Comunitat Valenciana. El cap de setmana es presenta també amb cels ennuvolats. De fet, les possibilitats de pluja augmenten i se situen entre un 40 i un 55% de possibles precipitacions entre el dissabte i el diumenge, però aquesta vegada sense cap alerta.

Quant a les temperatures, oscil·len entre els 9 °C de mínima i els 20 °C de màxima durant tota la setmana. En el sud de la Comunitat s’esperen cels més buidats i unes temperatures una mica més agradables. Això sí, en tot el litoral les temperatures són primaverals.