La setmana del 27 al 3 de maig comença amb alguns cels nuvolosos, sobretot durant el dia a l’interior. No obstant això, al llarg de la setmana hi ha poca presència de nuvolositat, amb un augment de les temperatures general, segons la Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

DIMARTS 28

Cel poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d’evolució diürna en la meitat septentrional, sobretot en zones de muntanya, i intervals de nuvolositat alta a la vesprada. Temperatures sense canvis, o en lleuger descens de les mínimes a l’interior. Vent de component oest fluix a moderat en general, girant a sud moderat en el litoral en les hores centrals.

DIMECRES 29

Predomini de cel poc nuvolós, amb intervals de núvols mitjans i alts a la vesprada, més abundants en la meitat septentrional. Temperatures mínimes sense canvis i màximes en ascens. Vent de component oest fluix a moderat.

DIJOUS 30

En el litoral, predomini de cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de nuvolositat alta; en la resta, cel nuvolós o cobert amb nuvolositat d’evolució diürna, sense descartar alguna precipitació feble i dispersa a l’interior septentrional al matí, i tendint a poc nuvolós al final. Temperatures mínimes en ascens; màximes en descens a l’interior i pocs canvis en el litoral. Vent de component oest fluix a moderat.

DIVENDRES 1

En general, cels poc nuvolosos o buidats excepte per una mica de nuvolositat de tipus alt. Les temperatures màximes tendeixen a pujar clarament, mentre que les mínimes tendeixen a baixar per l’absència de nuvolositat. Quant a les ratxes de vent, hi haurà un vent de component oest a Balears, la qual cosa pot afectar el litoral mediterrani de la península.

DISSABTE 2

La situació és similar al dia anterior per al cap de setmana. Tant en la Comunitat com en quasi tota la península és bastant probable que estiga poc nuvolós o buidat, excepte per alguna nuvolositat de tipus alt. Les temperatures tendeixen a pujar clarament, i el vent de Llevant tindrà predomini en el sud de la província d’Alacant.

DIUMENGE 3

Encara que són poc concisos les dades per al cap de setmana, es preveu que l’últim dia de la setmana seguisca per la senda del dissabte. Les temperatures continuaran sent favorables, amb l’augment del dia anterior, amb incertesa sobre les ratxes de vent.