El dissabte serà una jornada per a aprofitar-la. I és que segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) les temperatures patiran un descens entre la jornada del dissabte al diumenge, que serà més acusat en les màximes en els litorals de València i Alacant. Aquest serà el cas de València capital, en el qual les màximes podrien passar dels quasi 30 graus del dissabte als 24 del diumenge.

El dissabte el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior nord de Castelló. El vent serà de component oest fluix a moderat al matí, girant al migdia a aquest i sud-est, i les temperatures a penes variaran. Les màximes oscil·laran dels 33 graus d’Alcoi als 25 de Morella; mentre que les mínimes ho faran entre els 19 d’Alacant i els 10 de Morella.

Previsió temps dissabte 15 (matí):

Previsió temps dissabte 15 (vesprada):

Previsió temperatures:

El diumenge, no obstant això, apareixeran alguns intervals de núvols baixos al matí en el litoral, i amb nuvolositat de tipus alt a partir del migdia. El vent serà variable tendint a la vesprada a component aquest fluix en general, amb intervals de moderat en el litoral sud d’Alacant.

Previsió temperatures València:

Respecte a les temperatures mínimes no variaran o baixaran lleugerament, i les màximes patiran un descens, més acusat en els litorals de València i Alacant. A València les máxiamasbaixaran el diumenge als 24 graus per a tornar a registrar un ascens que tindrà el pic més alt el dimecres, amb fins a 31 graus.