The

València és seleccionada en la llista del prestigiós periòdic The Guardian entre ciutats com Amsterdam, París, Rússia o el Caire, com un lloc ideal per a gaudir de les vacances este 2018.

Per a The Guardian, València oferix una extensa i molt notable proposta d’oci, cultura i gastronomia, destacant en este sentit l’hub gastronòmic Veles i Vents amb els seus tres restaurants, incloent la recent obertura del restaurant La Sucursal.

Completa l’oferta gastronòmica La Marítima, local especialitzat en arrossos i peixos de llotja al forn de llenya, al costat de Malabar, amb la seua renovada oferta de tapes d’autor i una carta de cerveses especials i internacionals.

Este esment destacat de València per part del diari anglés The Guardian arriba en un moment en què van a inaugurar-se noves rutes d’avió entre València i destacats punts com Edimburg, Glasgow i Luton. Estes noves destinacions se sumen als ja existents del Regne Unit, fent del turisme provinent d’UK un dels més importants dins del conjunt dels visitants que rep la capital valenciana i que ha patit un notable increment en els últims anys.

Veles i Vents, espai de cultura, innovació i formació gastronòmica

Des de la seua reobertura, el projecte d’HEINEKEN Espanya i Grup La Sucursal ha acollit esdeveniments summament rellevants per a la ciutat com el llançament mundial per a premsa de l’Audi A8, la presentació i-drive de Smart para més de 2.500 distribuïdors internacionals, l’esdeveniment “Grow your Region” de la Comissió Europea i la cita anual de l’Institut Espanyol d’empresa Familiar, entre nombrosos esdeveniments rellevants.

Quant al contingut cultural, l’espai Amstel Art és un dels eixos principals del projecte. Ha albergat ja més de 80 concerts, amb especial cobertura als grups locals, i diverses manifestacions artístiques com a dansa, escultura, pintura i presentacions de llibres.

Un altre dels eixos fonamentals del Vés-los i Vents és la formació, convertit en seu de l’Escola d’Hostaleria de la Fundació Cruzcampo, que ha començat el seu segon curs en aquestes instal·lacions amb gran èxit i de la mà del prestigiós xef Ángel León.

A més, el Veles i Vents s’ha convertit en escenari per a diversos esdeveniments pel seu especial posicionament gastronòmic innovador, acollint, per exemple, l’enregistrament d’un programa de Masterchef Celebrity; també la CulinaryAction, de la mà de el Basque Culinary Center;  Amstel Ore Pintxos Experience, amb la presència dels guanyadors del campionat de pintxos d’Euskadi; així com el lliurament de Premis Cacau d’Or als millors esmorzars de la Comunitat Valenciana; o el primer Paella Fórum, al voltant del plat estavella de la gastronomia valenciana;  i  la ponència de Ferrán Adriá, patrocinada per Movistar amb la innovació com a eix central.