Previsió Dijous 17 Maig

La jornada del dijous 17 serà assolellada i càlida. Veurem lluir el Sol en les tres províncies.

El Vent bufarà de l’est fluix. Les temperatures mínimes es recuperen i oscil·laran entre els 13 i 16º. No obstant açò en alguns punts de l’interior com Morella encara seran bastant fredes i no superaran els 8º.

A la vesprada nuvolositat a l’interior de València i Alacant però sense risc de precipitacions. Al migdia les temperatures similars a aquests dies. Sensació de calor amb màximes entre 23 i 25º

Previsió Divendres, Dissabte i Diumenge

De cara a la jornada del divendres 18 ens espera un dia una mica més inestable Cels amb núvols i clars al matí en tota la Comunitat. La nuvolositat anirà en augment deixant precipitacions locals en punts de l’interior de València. Malgrat la nuvolositat les temperatures mínimes pujaran entre 1 i 2º i no baixaran dels 11º de mitjana. Les temperatures màximes no variaran. Se situaran entre els 21º i 23º.

El dissabte seguirem amb cels ennuvolats i de nou risc de precipitacions a Castelló i interior de la província de València. A Alacant lluirà el sol durant tot el dia. Pujaran les mínimes en tota la Comunitat situant-se entre els 14º de mitjana. Les màximes sense canvis.

La jornada del diumenge en la província de València serà de cels buidats amb temperatures alça. Veurem pujar el termòmetre fins als 27º. A Castelló i Alacant núvols i clars amb temperatures una mica més suaus. A la vesprada augmentarà la nuvolositat i hi haurà risc de pluges febles Castelló i interior de València.

La contaminació duplica els al·lèrgics

L’efecte de la contaminació atmosfèrica i del canvi climàtic ha provocat que el nombre d’espanyols afectats per al·lèrgies respiratòries s’haja duplicat en l’última dècada.

La fusió de tots dos fenòmens, segons els experts ha provocat en l’última dècada una espècie de tempesta perfecta amb el resultat de pol·linitzacions més potents, durant períodes cada vegada més llargs i amb partícules cada vegada més agressives.