Cels ennuvolats per a demà i temperatures màximes que passaran dels 20 graus i les mínimes baixaran fins als 14 graus a primera hora del matí.

Quant al mapa provincial, intervals nuvolosos en tot el territori per a matí i possibilitat de ruixats tormentosos a Gandia. El mercuri marcarà màximes de 24 graus a Sagunt i mínimes de 12 graus a l’interior.

Per al dijous, màximes de 29 graus a Alzira i de 28 graus a Sagunt. Les mínimes seran de 9 graus a Ademús. Els cels es mantindran coberts durant tot el dia però no plourà.

Temps similar per al divendres amb màximes de 29 graus de nou a Alzira i mínimes de 6 graus a Requena. Cels coberts en tot el territori. Per a la resta de la setmana en la ciutat de València, el termòmetre oscil·larà entre els 22 i els 27 graus de màximes i els 11 i els 15 graus de mínimes. Cels coberts fins al diumenge.

Quant al risc d’incendis, nivell baix en tota la província així i tot cal extremar les precaucions i cridar al 112 que és el nombre del centre d’emergències en el cas d’albirar foc.