El 25 d’abril ja no serà únicament la commemoració de la derrota de la Batalla d’Almansa, enfrontament que va suposar la pèrdua dels Furs valencians, sinó també el dia que va tornar la televisió autonòmica dels valencians.

À Punt inicia hui les seues emissions en proves després de quasi cinc anys des de l’apagada de l’extinta Canal Nou. Esta aposta del Govern Valencià part amb un pressupost allunyat del que va arribar a tenir RTVV (55 milions d’euros enfront dels 313 milions de 2008) i una plantilla més reduïda que ascendirà a una xifra pròxima als 500 treballadors, una mica menys d’un terç dels empleats contractats en l’anterior ens audiovisual.

Encara que les emissions definitives no tindran lloc fins al pròxim estiu, la graella provisional es limitarà a l’emissió de programes infantilspartits de pilota valenciana, documentals, concerts i programes “rescatats” de Canal 9.

D’entre els seus fitxatges, la nova televisió valenciana apostarà per les presentadores Clara Castelló per al magazín del matí i per Carolina Ferre per a protagonitzar el espai de les vesprades. També tindran lloc tertúlies esportives de la mà del futbolista valencià David Albelda.