Aquest dimecres continuarem amb una jornada de temperatures hivernals encara que les pluges no seran tan generalitzades com ho van ser en l’anterior jornada. Aquest dimarts hem experimentat una jornada de cel cobert que està donant lloc al fet que les temperatures siguen lleugerament més baixes a les registrades en l’inici de setmana, així ho indica l’Agència Estatal de Meteorologia.

Aquest dimecres el cel estarà nuvolós amb precipitacions febles i disperses a primeres hores en li interior d’Alacant, tendint a poc nuvolós durant la segona meitat del dia.

Encara que ja no hi haurà boira tan densa com el dilluns si trobarem boires matinals en el zones de l’interior de València.

En aquesta jornada del dimecres tindrem novament temperatures hivernals, les mínimes estaran en descens; i màximes sense canvis en els litorals i en ascens a l’interior. En el nord de Castelló, vent del nord-oest moderat amainant a variable fluix; en la resta, vent variable fluix.


El dijous el sol començarà a guanyar protagonisme en el cel de la Comunitat Valenciana. Una jornada més agradable que vindrà acompanyada d’un ascens de les temperatures màximes.

Segons la previsió d’AEMET el dijous hi haurà cel poc nuvolós o buidat, amb bancs de boira o boires matinals en comarques de l’interior de València i Alacant. Les temperatures mínimes estaran en descens i les màximes en ascens.