Les temperatures mínimes d’aquesta matinada en la Comunitat Valenciana a penes han variat un grau a dalt o a baix respecte a la matinada del dimarts al dimecres, excepte al Pinós (Alacant), on hi ha pujat 3, i Xàtiva (València), on han baixat 3.

A la província de Castelló, els termòmetres han marcat 4 graus de mínima a Castellfort, quatre menys que a Sogorb, mentre que a Vinaròs han arribat a 9 i en la capital castellonenca han registrat 11 graus.

Segons la xarxa d’estacions d’Aemet, a la província de València les mínimes han arribat a 12 graus en la capital valenciana, un més que a Oliva i Polinyà del Xúquer, mentre que a Manises han arribat a 10, a Xàtiva a 9 i a Utiel s’han quedat en 5 graus.

A les comarques del sud, el mercuri ha arribat a 11 graus a Alacant i L’Altet, mentre que al Pinós han macado 10 i a Xàbia s’han quedat en 7 graus.

Malgrat les anteriors jornades on la DANA ens va deixar temperatures fredes aquest octubre està sent mñás càlid de l’habitual, segons consta en els registres d’AEMET.

Previsió meteorològica

A mesura que ens acostem a la fi de setmana el sol començarà a ser protagonista. En la jornada del divendres gaudirem de cel buidat.

Les temperatures estaran en ascens. Al matí, vent de l’oest i nord-oest fluix, amb intervals de moderat a l’interior de Castelló, tendint a variable fluix.