Des de 7 Televalencia i Super 8 et convidem a participar en el preestreno Despido Procedente, l’última producció d’Imanol Arias, Hugo Silva i Darío Grandinetti que arribarà a les sales nacionals el pròxim 30 de juny.

Si vols ser el guanyador d’una de les 10 entrades dobles que sortegem únicament hauràs d’enviar un email a entradascine7@gmail.com amb el teu nom, cognoms i dni i no t’oblides d’indicar en l’assumpte “Preestreno Despido Procedente”.

La cita tindrà lloc dimarts que ve 20 de juny a les 20:00 hores en els Cinemes Kinepolis de Paterna, t’esperem!

SINOPSIS

Javier (Inmanol Arias), un executiu d’una multinacional, comet un xicotet error, indica malament una direcció a un desconegut que li pregunta en el carrer (Darío Grandinetti). Esta equivocació es transformarà en el seu pitjor malson quan el desconegut comence a assetjar-ho reclamant una indemnització per la fallada comesa. La situació es tiba encara més amb l’aparició de Sam (Hugo Silva), un company d’oficina amb qui haurà de competir per a mantenir el seu lloc de treball…
BIOGRAFÍA DIRECTOR
Lucas Figueroa té el WORLD RECORDS GUINNES AWARD per haver dirigit el curtmetratge més premiat de la història “Porque hay cosas que nunca se olvidan”. El seu primer llargmetratge, “VIRAL”, és considerada la primera pel·lícula Europea de Branded Content. El seu segon llargmetratge “Despido Procedente” és una comèdia d’acció rodada entre Madrid i Buenos Aires.