La signatura Álvaro Moliner compleix 80 anys de la seua fundació, i una de les accions que han preparat per a celebrar aquesta efemèride al costat dels seus clients és un projecte solidari amb el qual donarà part de la recaptació de la venda de teles falleres a Casa Caritat.

En concret, serán vuit les teles falleres amb noms relacionats amb el Tercer Sector i Casa Caritat i les vendes de la qual ajudaran les persones desfavorides que utilitzen els recursos de l’Associació.

Solidaritat, Generositat, Concha, Fraternitat, Baelor, Ninot, Benicalap o Integració són les teles falleres més solidàries que Álvaro Moliner ha creat per a la Col·lecció 2020.

Pensades perquè totes les butxaques puguen aportar el seu gra d’arena en aquesta causa solidària.

Cadascuna de les teles correspon a un disseny exclusiu que només es podran trobar en els tres establiments d’Álvaro Moliner a València (a les botigues de Passatge Ripalda i en els espais d’indumentària en El Corte Inglés de Colón i Av. França).

La signatura d’Álvaro Moliner manté una relació de col·laboració amb Casa Caridad des de fa anys i de nou aquesta iniciativa de col·laboració, pretén ser un èxit.