Regala indumentària i orfebreria per al Dia de la Mare. Aquesta és la campanya que el Gremi de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana. L’entitat ha posat a cap aquests dies aquesta iniciativa per a incentivar a comprar a la societat fallera que esperen celebrar la seua festa en 2021.

Per això, el Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana ha organitzat un concurs molt especial amb motiu de la celebració del Dia de la Mare. Tothom pot participar de manera molt senzilla. Simplement s‘ha d’esmentar a dos o més amics en qualsevol de les publicacions que farà el Gremi en les seues xarxes socials. D’aqueixa manera, els participants podrien guanyar un dels dotze vals regale de 200€ que sorteja el propi Gremi. Aquests es podran canviar abans de l’1 de juny a la botiga del professional agremiat que el guanyador trie.

El termini per a participar dura fins al 2 de maig a les 14.00 hores. Amb aquesta acció, el seu president, Fran Tochena, ha manifestat: “animem a regalar indumentària, orfebreria, moda, sastrería i/o calçat artesanal, en qualsevol moment”.

Sens dubte, una forma original per a sorprendre les mares. Regala indumentària gràcies a la iniciativa del Gremi de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana.