Torna a València el TastArròs 2019. Per quart any consecutiu, la plaça de l’Ajuntament acollirà el cap de setmana la festa de l’arròs.

El tastarrós no solament és un homenatge a la importància que té cada plat d’arròs en el nostre dia a dia, sinó que també és la millor manera de presentar al món les varietats emparades pel Consell Regulador dins de la seua Denominació d’Origen.

Varietats de tipus senia, bomba i albufera són les protagonistes d’aquesta festa que seran cuinades per cuiners dels millors restaurants en receptes d’allò més variades, des de la tradicional paella valenciana o l‘arròs de calamarons, polp i alls tendres, fins a elaboracions més experimentals com l’arròs melós de cochinita pibil amb curri roig que va poder “provar-se” en la passada edició.

No faltaran a la cita alguns dels elements característics del Tastarròs com el sequer urbà o l’exposició d’eines tradicionals del cultiu de l’arròs, ni tampoc les activitats més destacades com les conferències o els Showcookings a càrrec de reconeguts cuiners, tot això, acompanyat de la millor música la dels grups valencians Tenda i Els Rope.

Com a novetat d’aquesta edició una vegada finalitzada la degustació, alguns dels plats utilitzats es convertiran en obres d’art gràcies a la il·lustradora i dissenyadora alcireña Empar Piera.

Cultura, tradició i gastronomia s’agafen de la mà aquest cap de setmana per a delit de tots els valencians.

Hermanos Barberá reobri el seu restaurant amb nova imatge