La marca de Cerveses Túria ha preparat la setena edició de la seua Ruta de tapas con turia, però enguany ha dedicat el seu esdeveniment a recuperar i retre homenatge als sabors dels entrepans de tota la vida, reinventats en forma d’exquisides tapes.

Del 13 al 23 de juny, prop de 30 locals de la capital del Túria se sumen a aquesta ruta gastronòmica sense precedents, una cita única amb aquells sabors d’antany que representen l’essència d’una època i d’una cultura gastronòmica que formen part de l’imaginari col·lectiu de la ciutat.

D’aquesta manera, i gràcies a aquesta iniciativa, els mítics entrepans com el Chivito, la Brascada, el Blanc i Negre, el Pepito, l’Almussafes i el de Carn de cavall amb alls tendres tornen a la primera fila de la nostra gastronomia, fent que els clients puguen viure una experiència única.

Per tan sols 3 euros, els locals adherits a l’acció De Tapes amb Túria, repartits en barris tan representatius de la ciutat de València com Ciutat Vella, L´Eixample, El Pla del Reial, Campanar, Poblats Marítims i Extramurs, serviran una tapa gurmet inspirada en algun dels nostres entrepans més emblemàtics al costat d’un cinquè de Cervesa Túria, una magnífica oportunitat per a gaudir de la fusió dels sabors de sempre amb les tendències més creatives.

         

En Ciutat Vella trobaràs els restaurants/bars: Mattilda, La Bona Vida, Vinostrum, La Botifarra,Colmado de Lalola,Taberna La Reina, Rte. La Reina – Friendly , Rte. Amorós, Dodo’s MediterrAsian Restaurant, La Gobernanta, Jera, Taperia & Pulpería Ligazón , Caragola, A Mos Redo.

En la zona de l ´eixample: Cervezas del Mercado, El Cauce, Mi cub,  Pizcueta 14, La Cantina de Ruzafa y Hansel&Crepel.

En la zona Extramurs; la Taberna el Moss y Cracovia.

En Pla del Real: Cerveseria la Afición i Cerveseria Mediterránea Don Pelayo.

En Campanar el bars Come&Calla, Bioparc Café.

I en la zona Poblats Marítims: Casa Guillermo i Xarrante.