Sweet

El trio femení Sweet California actuarà dissabte que ve, 14 de setembre, en el Palau de Congressos de la ciutat de València. El concert s’emmarca en la gira de presentació del quart disc de la formació, Origen (Warner Music Spain), que va veure la llum el 9 de novembre de l’any passat. L’àlbum va marcar una altra fita en la popularitat del grup en situar-se en el número 2 de les llistes de vendes i mantenir-se en els rànquings durant més de 15 setmanes.

En aesta ocasió, Sonia Gómez, Alba Reig i Tamy Nsue s’han encarregat de la composició de bona part de les cançons, cantades íntegrament en castellà. Segons les seues paraules, la seua intenció era implicar-se al màxim en les lletres. Així, han inclòs temes amb missatges socials, on preval la temàtica positiva i en pro de la llibertat. D’altra banda, les vocalistes llancen missatges d’amor i respecte per un mateix i inciten a triar sense por de les crítiques.

Les 13 composicions del repertori també són una invitació al ball. A les melodies pop marca de la casa s’han afegit cadències de ritmes urbans, llatins i afro. Per a aconseguir-ho van comptar amb productors de fama internacional com George Noriega (Jennifer Lopez, Ricky Martin, Shakira), Pablo Cebrián (David Bisbal, Amaia i Alfred, Manuel Carrasco) o Tainy (Wisin & Yandel, Don Omar, Bad Bunny).