El Surf i el Rock and roll són protagonistes a la sala Repvblicca i la Marina de València aquest cap de setmana, amb el Festival Surforama.

Música en directe, vinils vintage, projeccions, secretshows, i estètica surf prendran València durant el divendres i el dissabte.

L’esdeveniment reunirà a la sala Repvblicca a setze bandes nacionals i internacionals, que representen el millor de l’escena surf i del rock´ n roll mundial i a divuit deejays que amenitzaran cada jornada.

I a més, el dissabte al matí en La Marina de València tindrà lloc La Marina Paella Party, una jornada gratuïta i oberta a tota la família. El dissabte 24 des de les 11.30 hores i fins a les 18.00 hores, la nota musical la posaran els valencians RAMONETS, l’australià EZRA LEE, els britànics GOGO BOIG i, entre xou i xou, DJ Vicente Fabuely DJ La Guerrero.

El divendres 24 a la sala Repvblicca la programació comptarà amb les madrilenyes JUANITA BANANA, els californians FRANKIE and THE WITCH FINGERS, el sextet suec THE BARBWIRES, els australians THEE WYLDE OSCARS, la banda de Barcelona MAMBO JAMBO ARKESTRA, i els estatunidencs THE CYNICS:

Horari divendres 24:

19:30h – Apertura de portes // Doors
20:00h – JUANITA BANANA
21:10h – FRANKIE & THE WITCH FINGERS
22:10h – THE BARBWIRES
23:15h – THEE WYLDE OSCARS
00:30h – MAMBO JAMBO ARKESTRA
02:15h – THE CYNICS
+ DJ’S (fins las 07:00h // until 07:00h)

El dissabte 25 de maig, será el torn dels madrilenys DURANGO 14, els malaguenys THE ODDBALLS, la banda mexicana MATORRALMAN, els brasilenys AUTORAMAS, els portuguesos TT SYNDICATE i els estadounidenses THE BOMBORAS.

PAELLA PARTY Dissabte 25 (MARINA DE VALÈNCIA):

11:30h – RAMONETS
13:00h – DJ Vicente Fabuel
13:30h – EZRA LEE (Australia)
14:30h – DJ Vicente Fabuel
15:15 h – GOGO LOCO (UK)
16:00h – DJ La Guerrero

Sala Repvblicca

19:30h – Apertura de portes // Doors
20:00h – DURANGO 14
21:10h – THE ODDBALLS
22:10h – MATORRALMAN
23:15h – AUTORAMAS
00:30h – TT SYNDICATE
02:15h –THE BOMBORAS
+ DJ’S (fins les 07:00h // until 07:00h)

I enguany hi ha previstos secretshows; THE EXOTIC ROOSTERS, amb els seus sons portats de les més misterioses illes de la Polinèsia, oferiran diverses passades sense previ avís en algun racó secret de Platja Surforama.

En la Marina, durant tot el matí del dissabte , es podrà degustar una paella a la llenya acompanyada d’alguna de les referències de Cerveses Alhambra mentre el públic gaudeix dels concerts i d’un gran mercat ambulant a l’aire lliure. A més, es podrà gaudir en directe de la fabricació manual d’una taula de surf “longboard” (Live Surf Shaped Handmade) a càrrec de “De Fusta”, peça que serà sortejada entre els assistents als concerts la nit del dissabte a la sala Repvblicca.

L’organització posa a la disposició dels Surforamers un servei gratuït de Tiki Bus que viatjarà tots dos dies (en horari de vesprada per a l’anada i de matinada per a la volta) del centre de València a la sala Repvblicca i viceversa.