supermercados

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha presentat un estudi de preus de supermercats, hipermercats i botigues de descompte d’Espanya per a conèixer el nivell de satisfacció dels compradors que acudeixen regularment a aquests establiments, a més de la seua valoració referent a qualitat, preus, atenció, horaris o varietat de productes, entre altres paràmetres.

Segons les dades que es desprenen de l’última enquesta de satisfacció elaborada entre setembre i octubre de 2018, el preu no és la raó principal ni l’única per la qual el consumidor converteix un establiment en el seu favorit. Tal com afirmen des de l’OCU existeixen altres raons molt valorades com la qualitat dels productes frescos i la seua varietat.

Bonpreu, Hipercor i Aldi són els establiments que encapçalen els rànquings de supermercats, hipermercats i botigues descompte, mentre que Supersol, Carrefour i Dia ocupen les últimes posicions.

En el cas dels supermercats destaquen les posicions de les empreses valencianes Consum i Mercadona. La cooperativa és el segon supermercat millor valorat d’Espanya amb una valoració global de 80 punts, xifra que empata amb El Corte Inglés, mentres la companyia de Juan Roig ocupa el quart lloc amb una suma de 79 punts.

En el cas de Consum destaca la seua puntuació quant a proximitat, atenció al client, marca blanca, enviament a domicili i espera. Mercadona per la seua part destaca en neteja, atenció, preus, i marca blanca encara que cau considerablement en la varietat de marques ja que preval Hisendat per damunt d’altres ofertes.

Los objetos perdidos más raros de Metrovalencia

Grezzi abre un nuevo eje ciclista para conectar dos barrios de Valencia