El subministrament d’aigua potable de València es converteix en referència mundial

Emivasa és la primera organització a Europa a aconseguir les tres certificacions en matèria d'eficiència i capacitat per a donar resposta a contingències.

17
potable

L’empresa EMIVASA, responsable de la gestió i subministrament d’aigua potable a València, ha aconseguit una de les majors i més dures certificacions que existeixen en l’actualitat: la de Garantia de Continuïtat de Servei davant qualsevol contingència. Esta és sens dubte un dels reconeixements de major prestigi en el context la seguretat i la qualitat en el treball.

Per a aconseguir-ho, EMIVASA ha fet front a una completa i exigent auditoria en la que s’han comprovat i visat totes les dinàmiques i sistemes que s’empren en estes circumstàncies. A més, suposa una culminació en este àmbit de la seguretat, ja que se suma a dos certificacions recents: la de gestió d’actius i la de gestió de riscos.

Amb tot, EMIVASA és la primera organització a Europa i una de les primeres organitzacions a nivell mundial a aconseguir el que es denomina l’AAA en matèria d’eficiència i capacitat de resposta davant qualsevol contingencia.

El mal sabor del agua de Valencia pasará a la historia tras una inversión millonaria