Sortean 200 entradas para ver la mascletà desde el balcón del Ayuntamiento
09-03-2020 Imagen del balcón principal del Ayuntamiento de València durante la novena 'mascletà' de las Fallas de 2020 disparada este lunes. POLITICA COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA VALENCIA SOCIEDAD AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA

València ja espera amb ànsies l’arribada de les Falles. A més, enguany el retorn de la mascletà a la Plaça de l’Ajuntament anirà acompanyat de la recuperació de públic al balcó consistorial.

Per a això, l’Ajuntament de València sortejarà 200 entrades regalant 10 invitacions dobles cada dia de l’1 al 10 de març. Així, 100 valencians i l’acompanyant que ells decidisquen podran acudir a viure la mascletà des del propi balcó.

Per a participar, els interessats hauran d’emplenar un formulari a través de la web municipal. El termini per a realitzar aquest tràmit ja està actiu i expirarà el 23 de febrer a les 23.59 hores. El sorteig tindrà lloc aquest mateix divendres 25 de febrer.

Una vegada realitzat, el consistori contactarà per email amb els guanyadors. Aquests hauran de confirmar la seua assistència facilitant algunes dades personals o renunciar al premi. Cal destacar que les respostes rebudes fora del termini indicat en el propi correu o amb falta de resposta seran descartades.

No obstant això, el Ajuntament de València ha aplicat una sèrie de requisits per a participar. Solament podran guanyar entrades les persones majors d’edat empadronades a la ciutat de València.

Una altra característica del sorteig és que les invitacions que s’atorguen tindran una data fixa i inamovible. Per tant, la persona guanyadora no podrà canviar la data de l’acreditació. En cas de no poder assistir, acudirà la primera persona reserva del sorteig.

ELS GUANYADORS DE 2020 PODRAN TORNAR EN 2022

D’altra banda, a partir del pròxim 11 de març els premiats en el sorteig de les entrades dobles de 2020 també acudiran al balcó. Així, les persones afectades per la suspensió d’aquesta edició de les Falles podran gaudir finalment d’aquesta experiència afectada per la pandèmia.

Els dies en què acudiran aquests premiats seran el 11, 12, 13 i 15 de març. Aquesta llista s’ha rescatat del sorteig de 2020 i es comunicarà als premiats la seua invitació a les noves mascletaes.